Friday, 12 December 2014

Kim Tan


THE INHERITORS


Hoiii..
ahaha,hari ni nak cerita pasal cerita korea.Dulu sumpah,aku tak berapa minat ber''korea'' sgt.Sebab  aku rasa korea ni sweet sgt.dan cerita dia mesti susah nak paham.kan kan?tapi anggapan aku salah.totally wrong der!sbb bila aku layan cerita ni,aku jadi minat..ahaha.mungkin sebab pelakon dia HANDSOME kot.salah satu sebabnya!
second sebab,mungkin sbb kawan baik aku,Cik Khairin suka layan drama korea.asyik asyik cerita pasal artis korea.pelik aku dibuatnya.''ye dok bestnya??"
tapi kan?kim tan dalam drama ni comel.hurm...aku suka tengok cerita ni berulang kali,nak bagi aku tgk seribu kali pon tak apa,sebabbbbbb ceritani BEST woiii...
Dulu aku layan cerita ni sorang je tapi skrg bila ada ulangan balik aku boleh lah layan drama ni dgn kakak aku tuh...dia kata pon cerita ni bst!so kepada sesiapa yang tak berapa minat dengan korea ni layan ar drama ni dulu...nanti boleh jadi minat,okey??haha..bukan cik anum ni nak promote drama tapi hakikat apa?memang best!sumpah lahhh..ahaha..
xoxo,anummm

6 comments:

  1. Tengok kdrama ni sebab ada Lee Min Ho <3 Jemput singgah blog saya ye awakkk

    http://insekio.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh..okey.ahaha Lee Minho handsome kan kan?sebab tu jadi best tu

      Delete
  2. ahaha XD The Heirs org suka woobin <3

    and kapel Minhyuk dgn Crystal sbb diorang sangatlah sweet :D

    Misaki start tengok Korean drama sebab cerita yang paling terbaik dalam sejarah: Dae Jang Gum (cerita yg bagi semangat and menangis bila tengok waktu kecik dulu TT^TT)

    tuh lah cerita yg menyebabkan jatuh hati dengan Korean Drama :D
    you should watch it ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha..nnt saya try layan cerita tu ok?

      Delete
    2. :D ahaha okie ^__^ tapi dia 50 epi tapi serius mmg best ^___^ tayang kat Malaysia tahun 2004 tak silap :D

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete