Thursday, 11 December 2014

My First..


Hye!
ahaha..hari ni hari first aku tulis blog ni.dulu aku dah pernah ada blog dah,tapi disebabkan aku ni seorang yang sangat pemalas dalam bidang menulis ni jadi,lama dah aku tak on dan sampai terlupa password bagai...sebab tuh laa aku buat balik ni...tapi jangan risau disebabkan sekarang ni musim cuti jadi tak ada masalahlah aku nak penuhkan entry aku.haha.first and end...
tujuan aku tulis blog ni adalah ''untuk meluahkan isi hati,isi jantung,isi semuanyalah..ahaha''
aku bukan banyak sangat pon kawan nak berkongsi cerita ni..bukan sbb tak friendly ke apa?tapi aku ni budak asrama,so kawan2 ni banyak yang tinggal jauh jauh jadi tak boleh laa aku nak lepak ngan diorang nak share story bagaiii..hurm..
cuti sekolah aku kali ni macam biasa arr..macam cuti tahun sebelum2 ni.macam biasa  lah tak banyak pon benda menarik yang patut diceritakan.ahaha...so?membebel je lah kerja aku sepanjang cuti ni.
Tahun ni yang beza sikit sbb kakak aku balik Pahang semula selepas menunaikan jihad selama 4 tahun di Penang.ahaha...so,tak adalah bosan sangat aku kat rumah ni..boleh lah jugak aku belajar memasak ke apa??maklumlah aku ni memang tak suka sangat bab bab dapur ni...geh.tapi memang betul pon.aku tak suka kearah bab bab tuh.Kakak aku kata lepas habis SPM ni dia nak jadi tutor kat adik aku ngan kawan kawan dia.i'm jeolous!ahaha...of course nak jugak tapi kan.kan.kawan aku semua jauh jauh lah memang tak kesampaian.kan!aku nak tgk arr dia jadi tutor tanpa aku macam mana?mesti comel kan?layan budak budak sekolah rendah yang sememang nya degil+comel kadang2...''yelah,aku pon pernah jadi budak sekolah rendah ni..memang degil pon!''

''owhh,okey,aku akui itu...hikhikhik''

kakak aku kata ''panjangnya entry hang woi''...memer arrr nama pon adik kau memang suka bab bab membebel ni.habis?takkan aku nak membebel kat kau?nanti kau buat don't know pulak..so,tak KUASALAH MAK''hahaha..hurm,okeylah..babaiii

xoxo,anummm

2 comments:

  1. Mengumpat aku rupany kau! cis, tu yang suka sangat buat blog. ngee~

    ReplyDelete
  2. ahaha..well!depan kau pon aku ngumpat apa?!!!

    ReplyDelete